Reserveer online

Cadeaubon kopen

Disclaimer

Laatst bijgewerkt: 13/06/2023

De informatie op de website kameleonheule.be ("de website") is bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en wordt verstrekt door Kameleon Heule. Hoewel we ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie actueel, nauwkeurig en volledig is, kunnen we geen garanties geven met betrekking tot de juistheid, volledigheid of actualiteit van de informatie op de website. Het gebruik van de informatie op de website is dan ook op eigen risico.

In geen geval zijn wij, inclusief onze functionarissen, directeuren, werknemers of vertegenwoordigers, aansprakelijk voor enige vorm van verlies of schade, direct of indirect, die voortvloeit uit het gebruik van de website of de informatie die erop wordt verstrekt. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, verlies of schade veroorzaakt door virussen, technische storingen, onnauwkeurigheden van informatie, ongeoorloofde toegang tot of gebruik van gegevens, links naar andere websites of enige andere reden.

De website kan links bevatten naar externe websites die niet worden beheerd of gecontroleerd door ons. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud, privacypraktijken of het gebruik van dergelijke externe websites. Het opnemen van links impliceert geen goedkeuring of aanbeveling van de inhoud op die websites.

Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en materialen op de website blijven eigendom van ons of onze licentiegevers. Het is niet toegestaan om de inhoud of materialen van de website te kopiëren, reproduceren, distribueren, wijzigen of enig ander gebruik te maken zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.

We behouden ons het recht voor om de inhoud van de website op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen, bij te werken of te verwijderen. We zijn niet verplicht om de informatie op de website actueel te houden.

Door gebruik te maken van de website stemt u in met deze disclaimer en gaat u akkoord met het feit dat het gebruik van de website en de informatie die erop wordt verstrekt volledig voor uw eigen verantwoordelijkheid is.

Als u vragen heeft over deze disclaimer, neem dan contact met ons op via info@kameleonheule.be.

Let op: Deze disclaimer is een algemene juridische verklaring en dient niet te worden opgevat als juridisch advies. Raadpleeg indien nodig een gekwalificeerde juridische professional voor specifieke situaties.